Yangın Merdiveni Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Tütün sızdırmaz özelliğe sahip olmaları ötürüsı ile yangın takkadak insanların tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Acil çıkış bapsı adı ile de bilindik bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde bayağı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biraşırı dokumada bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Mono blok beden konstrüksiyonsı dal sistemi veya panik pas sisteminin kilidin içinden geçen 4 sayı cıvata ile bir birine rabıtlanması ile esenlanmaktadır.

Özel laboratuvarlarda sınav edilmiş ve belgelenmiş olan kapılar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Duman ve sızdırmazlık özelliği olan kapılar sayesinde evgin durumlarda binanızın güvenliğini sağlamlayabilirsiniz.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde nazar boncuğu kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Panik kolu olmalıdır: Acil çıkış kapıları, panik koluna mevla olmalıdır. Bu, bapnın hızlı ve basit bir şekilde açılmasını sağlar ve insanoğluın müstacel durumlarda emin bir şekilde boşaltma edilmesini kolaylaştırır.

Hızlı Erişim: Baplar kolaylıkla açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya ehil olmalıdır. Bu sayede evgin durumlarda tahliye fiillemleri hızlı bir şekilde kuruluşlabilir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız zinde olduğu denli, şık bir görünüm esenlayabilmek derunin kullanılacağı mekana bakılırsa de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın simultane kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Dairesel yangın merdivenleri ekseriyetle çelik yahut betonarme kadar dayanıklı malzemelerden dokumalmaktadır. Bu malzemeler, acil durumlarda emniyetliği hazırlamak için gerekli mukavemeti ve yangına dayanıklılığı sağlar. Kapalı tasavvur üste elementlere karşı sıyanet katkısızlar ve bakım gereksinimlerini azaltır.

Yangın merdiveni kapısının dışarıdan açılmamasının başka bir önemli sebebi de rastgele bir arakçılık vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları karınin kolayca açılabilmektedir.

Yangın baplarının kullanıldığı mesken ve iş yerlerinde 50 kişiden bir tomar beniâdem evetşıyor ise yangın kapısı gidiş yönüne sağlıklı açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Yangın kapıları, yangın emniyetliği kucakin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın bapları üzerine temelı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı kullanmaı ile ilişkin kesif sorulan sorular ve cevapları:

Uzmanlar, yangın kapısı fiyatları konusunda tüketicileri uyarıyor ve elverişli fiyatlı bir yangın kapısının kalitesi konusunda şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına mütenasip şiddetli birinci sınıf ısıyla genlehandan yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın Çıkış yangın kapısı Kapısı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların dışarıya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayan bapya verilen isimdir.

Report this wiki page